Kokusu Ayrı Tadı Ayrı Güzel Tarçın Sağlığınız İçin Oldukça Faydalı

Tarçın… Bu lezzetli baharat, daha sıkı çalışıp, daha hızlı toparlanmanıza yardımcı olur!

Tarçın hem tatlı hem tuzlu yemeklerde kullanılabilir. Antrenman sonrası kas hasarını azaltan antioksidanlar yönünden zengin olduğu gibi, kan şekeri seviyesini düzenlemeye ve sindirime de yardımcı olur. Ayrıca öğünler arasında bastıran, bir şeyler atıştırma isteğinden sizi korur.

Tarçın yiyerek vücudunuzun daha fazla oksijen tüketmesini ve kaslarınızın tam kapasite çalışmasını sağlayan bir mineral olan manganez’de almış olursunuz. İçerdiği lif ve kalsiyum bileşiği bağırsak kanseri riskini de azaltır. Tarçın en basit yiyeceklere bile lezzet katar: Yulaf ezmenizin ya da bir dilim elmanın üzerine dökün ve fırına verip lezzetli ve sağlıklı bir tatlıya kavuşun.

Oturum Aç

Kayıt Ol

Şifremi sıfırla